Cautare

4372 de rezultate pentru "nicolae penes nr telefon" (8.75 secunde)
Senatorul Nicolae Moga a transmis Comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare. Intrevederea Chestorului Senatului, domnul senator Nicolae Moga cu E.S. ... Chestorul Senatului, domnul Nicolae Moga, a avut, luni, 26 mai a.c., o intrevedere cu E.S.
Serban Nicolae si-a facut numarul la motiunea de cenzura: ... Vlad Ciurdar) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, in Parlament, unde a fost dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca documentul care insumeaza aproximativ 20 de pagini, este maculatura, un text scris de un personaj schizoid, informeaza news.ro.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor.
Afirmatia apartine sefei biroului juridic din cadrul Primariei, Tincuta Patruta, care a incercat sa-l scoata basma curata pe primarul Dumitru Nicolae dintr-o serie de procese stanjenitoare in care se judeca cu un om de afaceri galatean.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
Gala a fost prezentata de catre Roxana Iliescu si Gheorghe Turda intr-o tinuta traditional romaneasca, asa cum se cade sportului national â€" oina, alaturi de presedintele Federatiei Romane de Oina â€" Nicolae Dobre.
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
Mos Nicolae! ... Daca da, atunci sunteti pregatiti sa il primiti pe Mos Nicolae. Asa cum spune povestea, Mos Nicolae vine incarcat cu daruri multe si gustoase la totii copiii care au fost cuminti. ... Te alteptam in tara lui Mos Nicolae! 28 noiembrie-24 decembrie Sala Dalles Bulevardul Nicolae Balcescu, nr.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Saptamana trecuta senatorul Nicolae Moga a inaugurat cabinetul medical pe roti, denumit sugestiv Moga Mobil. ... Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu.
Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc.
Luand cuvantul, fruntasul taranist Nicolae Lupu a cerut sa fie el desemnat ca ministru, deoarece "fiind batran, eu nu mai am mult timp de asteptat". Doctor Nicolae Lupu a amenintat ca, in caz contrar, se va rupe de PNT si va face un partid care va colabora cu PCR.
Fertilchim a pierdut insa procesul solicitarea italianului fiind respinsa fara cale de atac iar primarul Navodariului Nicolae Matei a declarat ca nu-i va permite niciodata lui Roberto Vicentelli sa aduca deseuri industriale periculoase pe teritoriul orasului.
Primul moment important al licitatiei a fost adjudecarea picturii "Vatra la Rucar" de Nicolae Grigorescu pentru 95.000 €, lot evaluat conservator la o valoare cuprinsa intre 50.000 si 80.000 €.
Nicolae Balcescu, Bd. ... Nicolae Titulescu. ... Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon: 0765.278.726.
Nicolae Bălcescu, Bd. ... Nicolae Titulescu. ... Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon:
Convocati pentru re-constituirea CJC, alesii judetului nu s-au simtit bine pana nu au facut "senzatie" din interpretarea Ordonantei nr.
primarul Dumitru Moinescu, dar si seful Politiei Medgidia, sunt cercetati pentru favorizarea infractorului, mai exact a gastii lui Nicolae Titi (gasca formata din 8 persoane) despre care organele de ancheta spun ca isi disputa, la momentul incidentului de acum o luna, zonele de influenta si de percepere a taxelor de protectie in Medgidia, cu Ferat Cherim, din Bucuresti.
Pe 22 decembrie 1989, Mircea Dinescu era plasat in arest la domiciliu si pazit de securitate, dupa ce in martie fusese concediat de la Romania Literara, pentru ca il criticase dur pe Nicolae Ceausescu in Liberation.
Activitatea functionarilor din cadrul Prefecturii Dolj pare sa il deruteze pe seful institutiei, Nicolae Giugea. ... Nemultumirile prefectului Nicolae Giugea fata de activitatea angajatilor din institutie nu sunt deloc o noutate.
google-analytics.com